Over Weed Free Service

Wij maken gebruik van de heet-water-methode, waarmee we 100 procent milieuvriendelijk onkruid kunnen beheren en inperken.

Onze werkwijze

 

Actief op alle mogelijke locaties

Weed Free Service maakt gebruik van zowel grote als kleinere systemen, zodat we ook op locaties kunnen komen waar grote apparaten niet handig zijn. Denk hierbij aan nauwe doorgangen, smalle fietspaden of verscheidene openbare ruimtes in steden.

Inmiddels zijn we in geheel Nederland en daarbuiten actief voor een flink aantal bedrijven, instellingen en gemeenten. Ook Natuurmonumenten en Staatsbosbeheer mag tot de clientèle gerekend worden.

Monitoring en beheer

Weed Free Service Nederland maakt als eerste gebruik van het Europese Invasie onkruid bestrijdingssysteem (ISRP).

ISRP is het eerste bewezen monitoringsprogramma voor het bestrijden en beheren van invasie exoten.

Vraag een vrijblijvende demonstratie aan!

Neem contact op
Pagina delen:

Waarom Weed Free Service?

 • Duurzaam & effectief
 • Actief in hele Benelux
 • Gegarandeerd resultaat
 • Ervaren bestrijder
Neem contact op
Weed Free weetjes
 • De nieuwste bestrijdingsmethodes

  Naast de heet-water-methode, kunnen wij ook onkruid en invasieve exoten bestrijden met moderne mobiele zeefinstallaties en elektrische onkruidmachines.

 • Vanaf 2016 nieuwe wetgeving

  Na 2016 mogen chemische onkruidverdelgers zoals Round-up alleen nog onder strikte voorwaarden toegepast worden. Hierna zijn alleen milieuvriendelijke methodes nog toegestaan, zoals de heet-water-methode van Weed Free Service.

 • Laagste kosten en energieverbruik

  Uit onderzoek van een gerenommeerde Deense professor, blijkt dat heet water de beste kwaliteit biedt met het laagste energieverbruik per m². Daarbij valt het kostenvoordeel van chemische onkruidbestrijding op de lange termijn weg ten opzichte van de heet-water-methode.

 • Ook effectief tegen kauwgom

  Met de heet-water-methode van Weed Free Service kunnen wij ook kauwgomresten verwijderen, maar ook andere hardnekkige vervuilers zoals bijvoorbeeld mos en algen.

Maak gebruik van onze expertise en profiteer van betere resultaten Neem contact op