Parken en natuurlandschappen

Parken en natuurlandschappen vormen niet alleen de longen van ons land. Ze zijn ook nog eens heel belangrijk om er te wandelen, te fietsen, lekker uit te rusten en te genieten van alle flora en fauna die zich daar ons openbaren. Verwildert en verloedert zo’n mooie omgeving, dan zie je de publieke belangstelling in rap tempo afnemen.

Parken en landschappen onderhouden

Zeker als er massaal afval gedumpt wordt, er zich ongure types ophouden of als er zich dingen afspelen waaraan je je kinderen liever niet bloot stelt. Een goed onderhouden park of landschap waar onkruid langs paden, sloten, vennetjes of open ruimtes geen kans heeft en er geen ruimte geboden wordt om er, bijvoorbeeld, afval te storten, vergroot het plezier om er te vertoeven in belangrijke mate.

We komen ook op de moeilijk begaanbare plekken

Weed Free Service kan door haar kleine en grote apparatuur nagenoeg overal komen en draagt zo bij aan een aantrekkelijke omgeving om er de vrije tijd door te brengen.

Uw park onkruidvrij houden?

Neem contact op
Pagina delen:

Waarom Weed Free Service?

 • Duurzaam & effectief
 • Actief in hele Benelux
 • Gegarandeerd resultaat
 • Ervaren bestrijder
Neem contact op
Weed Free weetjes
 • De nieuwste bestrijdingsmethodes

  Naast de heet-water-methode, kunnen wij ook onkruid en invasieve exoten bestrijden met moderne mobiele zeefinstallaties en elektrische onkruidmachines.

 • Vanaf 2016 nieuwe wetgeving

  Na 2016 mogen chemische onkruidverdelgers zoals Round-up alleen nog onder strikte voorwaarden toegepast worden. Hierna zijn alleen milieuvriendelijke methodes nog toegestaan, zoals de heet-water-methode van Weed Free Service.

 • Laagste kosten en energieverbruik

  Uit onderzoek van een gerenommeerde Deense professor, blijkt dat heet water de beste kwaliteit biedt met het laagste energieverbruik per m². Daarbij valt het kostenvoordeel van chemische onkruidbestrijding op de lange termijn weg ten opzichte van de heet-water-methode.

 • Ook effectief tegen kauwgom

  Met de heet-water-methode van Weed Free Service kunnen wij ook kauwgomresten verwijderen, maar ook andere hardnekkige vervuilers zoals bijvoorbeeld mos en algen.

Meer weten? Neem contact op