Uw gemeente onkruidvrij

Uw gemeente wilt u graag onkruidvrij zien. Het liefst op een milieuvriendelijke, duurzame en goedkope manier.

Onkruidbestrijding in gemeenten

Weed Free Service heeft veel ervaring met onkruidbestrijding in gemeenten door heel Nederland. Dit doen wij met de heet water-methode, welke erg geschikt is voor onkruidbestrijding, algbestrijding en mosbestrijding in de openbare ruimte.

Dit kan een stedelijke of plattelandsomgeving zijn, maar ook een industrieterrein, een school, een dorpshuis, zwembad, winkelcentrum, een monumentaal pand of boeren- of bedrijfserf.

Bestrijding van onkruid op moeilijk bereikbare plekken

Ook voor moeilijk bereikbare plekken als bruggen, vluchtheuvels, rotondes, onder vangrails, om bermpaaltjes, nauwe doorgangen, tunneltjes, stadsmeubilair, verkeersborden, beelden en kunstwerken is de heet water-methode zeer geschikt.

Toepassing kan plaats vinden op een harde of halfverharde ondergrond met los materiaal, op gevels en op of rondom objecten in een (openbare) ruimte.

Onkruid bestrijden in uw gemeente?

Neem contact op
Pagina delen:

Waarom Weed Free Service?

 • Duurzaam & effectief
 • Actief in hele Benelux
 • Gegarandeerd resultaat
 • Ervaren bestrijder
Neem contact op
Weed Free weetjes
 • De nieuwste bestrijdingsmethodes

  Naast de heet-water-methode, kunnen wij ook onkruid en invasieve exoten bestrijden met moderne mobiele zeefinstallaties en elektrische onkruidmachines.

 • Vanaf 2016 nieuwe wetgeving

  Na 2016 mogen chemische onkruidverdelgers zoals Round-up alleen nog onder strikte voorwaarden toegepast worden. Hierna zijn alleen milieuvriendelijke methodes nog toegestaan, zoals de heet-water-methode van Weed Free Service.

 • Laagste kosten en energieverbruik

  Uit onderzoek van een gerenommeerde Deense professor, blijkt dat heet water de beste kwaliteit biedt met het laagste energieverbruik per m². Daarbij valt het kostenvoordeel van chemische onkruidbestrijding op de lange termijn weg ten opzichte van de heet-water-methode.

 • Ook effectief tegen kauwgom

  Met de heet-water-methode van Weed Free Service kunnen wij ook kauwgomresten verwijderen, maar ook andere hardnekkige vervuilers zoals bijvoorbeeld mos en algen.

Vraag een vrijblijvende demonstratie aan Contact opnemen